27.1.2013

Uncluttering

Mun NIIN pitäisi käydä koko garderoobi läpi ja noudattaa tätä kaaviota...


JA pitäisi varata se kirppispöytä, mutta en ehdi hoitamaan sitä projektia ennen maaliskuuta. Mutta toisaalta, ensin pitääkin perata ne myytävät kamat, joten ehkä tämä on sopivan löysä, siis toteuttamiskelpoinen aikataulu!

Nyt juuri mies houkuttelee mua shoppailemaan keskustaan - yritän pitää pääni kylmänä :-O

Posted via DraftCraft app

6 kommenttia:

 1. JK itseltäni (iPad-postauksia ei pysty näköjään muokkamaan jälkikäteen): ylitin itseni ja ostin vain yhdet nahkahanskat, nekin kantistarjouksessa. Ja lapselle boksereita ja hupparin Zaran alesta, mutta niitä ei lasketa.

  VastaaPoista
 2. Monta postausta tuli luettua yhteen syssyyn! Kivoja asukuvia ja tuo Bananan neule on kaunis. :) Voisikohan joku tehdä myös omassa vaatekaapissa tuon... :P Mulle iskee aina nostalgia fiilikset/"ehkä tää tulee vielä muotiin"/ehkä tätä voisi vielä käyttää vaikka kotona ja en pysty heittämään kuin murto-osan pois. :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just noin mäkin järkeilen, "kyllä mä varmaan vielä joskus tätä käytän ja se on nyt vaan jäänyt vähän unholaan". As if! Tosiaan, pitäisi palkata joku muu virtaviivaistamaan noi vaatekaapit ilman mitään ylimääräisiä tunnesiteitä!

   Poista
 3. Erinomainen kavio. Mulla on parhaillaan kirppispaikka, sinne vein aika rankalla silmällä..enemmän ois silti voinut. Kun sais jonkun vaatehuoneeen organisoijan käymään...onkohan sellaisia?

  VastaaPoista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...