11.1.2013

Silmänympärysteni hyväksi.

Onko muitakin, joiden mielestä silmänympärysvoide kestää aina ihan ikuisesti?! Musta ainakin tuntuu siltä, mutta nyt sitten vihdoinkin sain tuon Skin Vivon loppuun ja sain ostaa uuden lentokentältä.


Päädyin taas Biothermin tuotteeseen ja lankesin varmaan Skin-ergeticin anti everything -lupaukseen :-) Rehellisesti täytyy sanoa, etten ole koskaan huomannut mitään eroa kaikkien käyttämieni (ja niitä on monta!) eri silmänympärysvoiteiden välillä (naururyppyihin ei tehoa yhtään mikään, eikä oikeastaan tarvitsekaan), joten tärkein piirre on se, miltä voide/geeli tuntuu levittäessä. Sen pitää levitä helposti ja imeytyä nopeasti! Nuo kuvan tuotteet tekevät juuri sen, joten voin varauksetta suositella molempia :-)

Niin mahtavaa, että on taas perjantai! Skumppa odottaa kylmässä ja kasilta tulee The Voice of Finland - voiko sitä enempää toivoakaan?! Kävin jo ruokakaupassakin ja lapsi kavereineen vei koiran ulos, joten tänään ei tarvitse tehdä enää yhtään mitään, ihanaa!

Mielettömän mukavaa viikonloppua kaikille!

5 kommenttia:

 1. Samoin sinne, mukavaa viikonloppua.

  VastaaPoista
 2. Joo, se on kummallista kuinka silmänympärysvoide kestää ja kestää ja kestää.. Mukava blogi sinulla, jään seurailemaan!

  VastaaPoista
 3. Minulla on käytössä Cliniquen All about Eyes Serum, sellaisella roller-päällä. Olen tykännyt tuosta kovin, enemmän kuin Chanelin, Clarinsin you name it voiteista. Tykkään tuosta pallerosta, jonka avulla levitys on tosi helppoa ja hygieenistä.

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin on joskus ollut joku rolleri, en vain muista yhtään, mitä merkkiä - ostan oikeasti joka kerta aina jonkun uudenmerkkisen. Clinique noin yleisesti ottaen kuuluu vakkaribrändeihin hyvän hinta-laatu-suhteensa takia.

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...