28.1.2013

Vielä yksi aletunnustus

Lisää sinistä.
Tilasin ekaa kertaa Wakakuu.comista pari tuotetta, mutta ajattelin olla ihan hissukseen, jos eivät olisi olleet sopivat. Yllätykseni oli kuitenkin erittäin iloinen sovittaessani tätä Tibin villamohairtoppia, joka oli aivan ihana! Alennusprosentti oli peräti 70, joten ihan kamalasti en tästä köyhtynyt.

Kuvaan sen vielä joku päivä ihan itseni päällä, mutta nyt tulin taas niin myöhään (haha!) kotiin, ettei ollut mitään mahkuja saada otettua kunnollisia asukuvia. Vaikka uuden Banana Republicin hameeni parina...

Kaahasin läpi tuiskun ja myrskyn ehtiäkseni ajoissa Matkahuoltoon (tämäkin paketti toimitettiin muuten tosi nopsaan!) ja ehdin kuin ehdinkin taas klo 16.59 ovenripaan roikkumaan. Kyllä se pikkautokin kiihtyy, kun on tarpeeksi hyvä syy :-)
Tämä toinen hankinta taas ei tule ihan jokapäiväiseen käyttöön, mutta on kyllä tuiki tarpeellinen. Joudunpääsen nimittäin aika ajoin edustustilaisuuksiin, joissa pitää olla vähintään pikkumusta ja joskus ihan pitkäkin iltapuku. Ko. mekkojen hankinta tuottaa erittäin suurta päänvaivaa, sillä en käsivarsieni "ihottuman" (suomalaisilla hyvin yleinen ketosis pilaris, josta tulee iholle punaisia näppyjä) takia suostu edes harkitsemaan mitään hihatonta. Tällaisen boleron avulla voin ostaa minkä tahansa retongin henkkamaukasta ja näyttää silti ihan styleltä. Kätevä emäntä!

Otin valitettavasti liian pienen koon, joten nyt pääsen testaamaan vielä Wakakuun vaihtopalvelunkin toimivuutta...

Pitäisi varmaan pikkuhiljaa pakkailla loppuviikon reissua varten, mutta ehtiihän sitä vikanakin iltana pistämään pari toppia ja niiden kanssa täysin yhteensopimatonta jakkua matkalaukkuun :-D Takkikysymys on myös varsin hankala, sillä Amsterdamissa on tällä hetkellä +10 ja sateista. Yök! Ja mitkä ihmeen kengät laitan jalkaan!? Kyllä tämä Suomen talvi onkin helppo!

Siitä puheenollen lähden taas autoilemaan myrskyn silmään, sillä jääkappi ammottaa tyhjyyttään. Sekin taas, juurihan kävin kaupassa...

2 kommenttia:

 1. Jahas, taas tuli eteen ihan uusi nettikauppa! Mistä sä nämä kaikki oikein löydät!?
  Olisipa kiva olla kärpäsenä katossa, kun Matkahuollossa huomataan sun taas ilmestyvän ovelle juuri ennen sulkemisaikaa. ;-)

  Tummansininen on kuulunut muodossa tai toisessa omaankin vaatekaappiin aina, mutta nyt ostin ekaa kertaa navyt työhousut Tigerilta harmaan Bossin bleiskan pariksi. Veikkaan, että niistä tulee tämän keväään lempparityövaatteet ja on kivaa vaihtelua mustalle! Tuo paita näyttää myös kivalta, mitä matskua se on?

  Oi ihana Amsterdam! No okei, sää on aika haastava. Muistat vaan sen, että jos olette menossa illallisen jälkeen heittämään sen vakkarikävelyreitin tietyn kaupunginosan läpi, niin siellä on sitten katu huonossa kunnossa eli hyvät kengät jalkaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joku voisi virittää jonkun piilokameran sinne Matkahuollon eteiseen :-) Ja toi verkkokauppa löytyi Stockholm by Me -blogin kautta, eli syyttävä sormeni osoittaa tiukasti Tukholmaan!

   Toppi on sekoitevaikkamitälie, suurin osa taisi olla villaa. On ihanan pehmeä ja lämmin. Ja sininen. Jonka yhdistän (nykyään) estottomasti mustaan! Woohoo, näin se espoolaisrouva revittelee taas!

   Meillä on Amsterdamissa kokonainen päivä omaa aikaa, joten tulee käveltyä varmasti tosi paljon (olen maailman huonoin käyttämään julkisia -> kävelen vaikka miten pitkiä matkoja) ja harkitsen ihan juoksulenkkareiden pakkaamista. Nehän ovat nykyään sitä paitsi fashion statement!

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...