24.1.2013

Pakkaspäivän asut

Aloitetaan ulkovaatteista, sillä vihdoinkin muistin napata tästä uudesta Parajumpersin untsikasta kuvan töihin lähtiessäni.


Olen ollut takkiin tosi tyytyväinen, sillä se on sekä lämmin että kevyt. Vanhassa untsikassani suurin puute oli, ettei siinä ollut huppua - ja nyt on ollut niin kylmä, että huppua on todellakin tullut käytetty ihan päivittäin.

Olisin ehdottomasti ollut myös siistin villakangastakin tarpeessa, sillä vaikka vanha Marella onkin palvellut hyvin ja uskollisesti, alkaa se nyt olemaan elinkaarensa ehtoopuolella. Nyt ei vain rahat riitä kaiken törsäilyn jälkeen, eli ostan ensi talven aluksi sitten täyteen hintaan uuden -huonoa suunnittelua!

Sitten sisävaatteet, vaikkei asussa mitään ihmeellistä ollutkaan. Laitan ihan siitä ilosta, että sain kuvattua valoisaan aikaan :-)


Tein tänään aamulla pari tuntia töitä kotoa käsin, ja voi ihanuus sitä valon määrää, joka kotiimme tulvi heti yhdeksän jälkeen! Ihmekös, etten ole tajunnut kevään tuloa, koska olen yleensä ysiltä jo työn tiimellyksessä (jossakin huonosti valaistussa neukkarissa). Oli aivan mahtavaa ajella töihin AURINKOLASIT päässä :-)

Banana Republicin tilaukseni toimitettiin päivässä. Siis kyllä, tein tilauksen eilen ja sain sen tänään - yksikään kotimainen verkkokauppa ei pysty moiseen suoritukseen! Kaikki tilaamani tuotteet olivat oikein passeleita, joten niistä kuvia heti kun saan ne valoisaan aikaan päälleni. Nappasin vielä Gapin puolelta (alesta!) pari pitkähihaista mustaa silkkijerseypaitaa tuskailtuani eilen aamulla sitä, että olen kyllä hamstrannut vaikka minkälaisia raita- ja kuviopaitoja, mutta ihan perusmustia ei löytynyt ainoatakaan, juuri kun olisin kaivannut sellaista sen uuden Malene Birgerin jakun alle... Nyt on siis sekin puute korjattu!

Taisin lupailla ostohanojen sulkemista jo jonkin aikaa sitten, mutta se lupaus ei nyt ole oikein pitänyt. NYT lupaan ryhdistäytyä, sillä kai näitä uusia vaatteita pitäisi ehtiä myös käyttämään?! Ja kirpparippaikka pitäisi varata, vaikka talvivaatteiden myyminen taitaa olla jo myöhäistä...no, on mulla kevyempienkin vaatteiden puolella vähän karsimisen tarvetta!

Nyt iltakävely koiran kanssa kutsuu taas, joten heipat!

Posted via DraftCraft app

8 kommenttia:

 1. Vitsit toi PJS:n untsika on kiva. Mä innostuin siitä jo hetkellisesti kun postasit siitä ekan kerran mutta nyt alkoi taas houkuttaa. Tosin tässä kohtaa mies saattaa sanoa että ei enää yhtään takkia tälle talvelle.

  Sun päivänasu on tosi kiva, aivan mun makuun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. PJS:llä olisi varmaan ale vielä päällä... No, ostetaan sitten vuoden päästä isoon hintaan uudet takit, joohan? Mun mies vaatii myös, että joistakin takeista pitää luopua, kun eteiseen ei kuulemma enää edes mahdu. Laskin, ja mulla on 12 takkia ja hänellä 10, joten en nyt ihan ymmärrä tätä kritiikkiä!

   Poista
  2. No ihan perusteetonta kritiikkiä! Mä en ehkä uskalla lähteä laskemaan, jemmaan suosiolla osan takeista omaan kaappiin. :D

   Ja joo, mä oon mestari ostamaan isoon hintaan, että mukana. Mutta mieluusti lähden jonkun alehaukankin oppiin, jos joskus vaikka alkaisi järkeväksi... Tässä alessa tosin olen shoppaillut enemmän kuin aleissa ikinä, mutta en mä usko että mitään järkevää tai esim. lapsille ensi kaudeksi. Sen kun oppisi.

   Poista
  3. Precis, täysin kohtuutonta! Munkin "ale"saldo oli aika järkky, ja siitä ison lohkaisi juuri tuo PJS, josta odotan iloa ja käyttökertoja tosi moneksi vuodeksi (näin sen itselleni perustelin - aika moneen kertaan).

   Järkevyys on yliarvostettua!

   Poista
 2. Varo vaan, ettei sulle käy samalla lailla kirpparin kanssa kuin mulle tänään.

  Mulla on kaksi jätesäkkiä lastenvaatetta menossa kirpparille. Tavaran suunta pitää olla ulos meiltä. Silti tulin tänään kirpparilta satasta köyhempänä hillittömän kassin kanssa. Ei noin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole koskaan ostanut kirpparilta mitään-. en osaa selittää tätä mitenkään, mutta niin se vain on :-O

   Mutta eikös ole ihana tunne, kun saa ne kaksikin säkillistä kaapeista pois jonkun toisen iloksi?

   Poista
 3. Hei, tuo neuletakin kietaisumalli on tosi kiva, sopii sulle hyvin! Tuo kauniisti vyötärön muodon esiin (vaikka taidat yleensä vitsaillakin sen puutteesta ;). A keeper!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äääää, friikkiä: mietin kuvaa valkatessani, että kehtaanko ylipäätänsä laittaa tuota näkyviin, kun paljastan tasapaksun varteni! JA sinä, Anonyymi, olet lukenut blogiani aika tarkkaan, kun olet hiffannut miten angstinen olen vyötäröni suhteen (tai no joo, tajuan kyllä, että viittaan siihen aika usein...).

   Mutta siis kiitos kovasti mieltä lämmittävistä kauniista sanoistasi - mulla on vielä mustakin (niinpä tietysti) samanlainen villatakki :-)

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...