14.9.2013

Haetko uusia haasteita?

Marja haastoi minut tähän yhdentoista kysymyksen haasteeseen, eikä onneksi koetellut maailman vaikeimmilla aiheilla - näihin oli kohtuullisen helppo vastata :-) 

1. Oletko koira- vai kissaihminen
Ehdottomasti koiraihminen, minulla on ollut erirotuisia koiria yhteensä neljä; nykyinen koiramme on neljävuotias parsonrussellinterrieri. Kissoista en juurikaan välitä, koska en ymmärrä niitä yhtään, enkä siis osaa olla niiden kanssa. Lisäksi traumatisoiduin aikoinaan kaverini kissasta, joka hyökkäsi aina nilkkojani raapimaan - ja se sattui!

Pääsiäisposeeraus

2. Osaatko vaihtaa renkaat autoon?
En todellakaan osaa - ilmanpaineetkin opin tarkistamaan ja lisäämään vasta ihan vähän aikaa sitten!

3. Onko sinulla siskoja tai veljiä?
Molempia yksi, olen sisaruksista vanhin.

4. Rakkain laukkusi?
Niitä on aika monta... vastataan vaikka, että tämä kuvan Mulberryn messenger, sillä se oli ihan eka Mulberry-hankintani ja se on lisäksi ollut niin monessa reissussa mukana, että se kantaa mukanaan paljon hienoja muistoja.


5. Lempiruokasi?
Tämäpä vasta vaikea kysymys, sillä näitä on monia! Sanotaan nyt vaikka kobe-härkä :-)

6. Teetkö joulusiivouksen?
Useimmiten en tee erikseen, sillä vietämme lähes poikkeuksetta joulun ulkomailla ja lisäksi meillä käy siivooja, joten en muutenkaan (lucky me!!) juuri siivoa itse.

7. Mihin haluaisit matkustaa seuraavaksi?
Tiedän matkustavani ensi viikolla Amsterdamiin ja lokakuussa Italiaan, mutta jos olisi aikaa ja rahaa, haluaisin viettää pari viikkoa Malediiveillä perheeni kanssa. Sitten haluaisi myös käydä Tahitilla, Seoulissa, Tokiossa, Rio de Janeirossa, Kapkaupungissa ja ja ja ja...

8. Jos voittaisit lotossa niin mitä tekisit?
Tätäkin olen joskus miettinyt, mutta vaikeahan se on sanoa, ennen kuin onni oikeasti osuu kohdalle - ja pitäisi joskus muistaa lototakin... Millillä rakennuttaisin talon, kymmenen miljoonan turvin keskittyisin harrastuksiini ja matkustamiseen, mutta uskoisin että koska olen näin nuori, haluaisin vielä jossakin vaiheessa olla jotenkin hyödyksi yhteiskunnalle ja voisin hyvin kuvitella tekeväni jonkin sortin vapaaehtoistyötä vaikkapa jossakin hyväntekeväisyysjärjestössä.

9. Osaatko laulaa tai soittaa jotain soitinta?
En osaa soittaa mitään, ja lauluäänikin on korkeintaan keskinkertainen. Semmoista karaokea ei silti olekaan, missä en yhtä biisiä hoilottaisi!

10. Järvi vai meri?
Meri, siellähän me tänäkin kesänä seilasimme monta viikkoa. (Saako sanoa "seilaa", jos on moottoriveneellä?)

11. Missä maassa haluaisit asua?
Taisinkin jossakin edellisessä haasteessa kertoa, että olen asunut ulkomailla pitkään; lisäksi olen päässyt matkustamaan varsin laajalti, joten uskallan väittää, että kokemuspohjaa on; sanon ihan täydestä sydämestäni, että paras paikka asua on Suomi, aivan ehdottomasti!


Kokonaisuudessaan haaste menee niin, että minä vastattuani keksin uudet kysymykset ja haastan puolestani seuraavat yksitoista blogia mukaan. Koska en kuitenkaan muista, missä kaikissa (mutta monissa!) blogeissa tämä haaste on jo kiertänyt, teen nyt omavaltaisen sääntömuunnoksen: listaan tähän alle yksitoista kysymystä ja toivon, että te lukijat innostutte vastaamaan niihin - joko blogeissanne tai ihan tuossa kommentointiosiossa. Olisi kiva kuulla teistä lisää, eikä kaikilla varmaan ole omaa blogia, mihin tämä haasteen voisi jalkauttaa? Nyt siis reippaasti mukaan allihopa!

1. Minkä ikäinen olet? (saa vastata vaikka vuosikymmenen tarkkuudella, eihän se nyt niin nuukaa ole)
2. Oletko pyörinyt blogimaailmassa (joko lukijana tai bloggaajana) pitkään?
3. Mitä muita sosiaalisia medioita käytät?
4. Millä alalla olet töissä? (tähänkin saa vastata ihan niin tarkkaan tai epämääräisesti, kuin tuntuu sopivalta - en halua udella liikoja)
5. Millainen on tyypillinen päivän asusi
6. Oletko mökki-ihmisiä?
7. Mikä on bravuurisi keittiössä?
8. Kerro joku muisto lapsuudestasi?
9. Mistä aiheista/ asioista haluaisit lukea täällä minun blogissani? (hahaa, sainpas ujututettua yhden itseäni palvelevan kyssärin mukaan!)
10. Mitkä ovat viisi lempparibrändiäsi?
11. Missä olet erityisen lahjakas?

20 kommenttia:

  1. Mahdollisesti vastailen tuohon sun kyssäriin myöhemmin, mutta pikaisesti piti kommentoida, että tuo sun Mulberryn messanger on kaunokainen. Tykkään !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos - se on kyllä palvellut hyvin jo kymmenisen vuotta.

      Poista
  2. No minähän vastaan täällä, kun annoit sen mahdollisuuden :)
    1.kilometrejä takana paljon, vuosia 44
    2.2vuotta aika tasan
    3.nooh, fb taitaa olla ainoa.
    4.passaan tämän
    5.tyypillinen päivän asu on melkein joko mekko tai sitten hame/housut ja villatakki. Virallisempina päivinä jakkupuku.
    6.No en todellakaan...valitettavasti. Kaipaan ihmisiä, vilinää, elämää, säpinää.
    7.heh, anti-keittiöihmisenä ei oikein mikään. Jos pitäisi jotain valita, niin menee leipomisten puolelle, juustokakku tms.
    8.Hauska muisto oli ehkä 10 vuotiaana kuororeissu Ruotsiin. Laivalta ostettiin muovikassillinen namia ja syötiin porukalla hytissä :) Laiva keinui niin, että pidettiin ravintolassa pöydistä kiinni. Ensimmäinen reissu ilman vanhempia, varmaan jäänyt siksi mieleen.
    9.Näkisin mielelläni myös kasvosi kuvissa ;)
    10. Jos , ietin, mitä vaatekaapista löytyy, niin lemppareita ovat Sand, MoP, Esprit..kosmetiikassa Clinique ja Dior. Mutta olen kohtuullisen kaikkiruokainen.
    11.En erityisen lahjakas missään, mutta ottaen huomioon sen, että teen toimistotyötä niin käden taidoissa olen siihen nähden melko hyvä. Käsityöt, geelikynnet, meikkaus, ym. onnistuvat minulta hyvin.

    Kiitos näistä ja kivaa lauantaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että jaksoit vastata ja samoin sinne kivaa viikonloppua!

      Poista
  3. Ihana tuo Mulberry! Minne päin Italiaa suuntaat (lucky you!)?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Como-järven huitteille golfaamaan pitäisi mennä, mutta katsotaan nyt, tuleeko siitä reissusta mitään - meidän piti nimittäin alunperin mennä jo keväällä...

      Poista
  4. Mukavia asioita ja ihana koiruus sekä Mulberryn laukku!

    VastaaPoista
  5. Tuo Mulberryn laukku on ihana!

    Ja päätin minäkin vastata täällä kun siihen on mahdollisuus:

    1. Minkä ikäinen olet?
    32

    2. Oletko pyörinyt blogimaailmassa (joko lukijana tai bloggaajana) pitkään?
    Lukijana nelisen vuotta, oma blogi kaksi vuotta.

    3. Mitä muita sosiaalisia medioita käytät?
    Facebookkia, Twitteriä ja Instagrammia. Myös Youtube tulee tarkitettua säännöllisesti.

    4. Millä alalla olet töissä?
    Rahoitus.

    5. Millainen on tyypillinen päivän asusi
    Arkena siisti toimistokokonaisuus, mekko ja jakku tai useammasta kasattuna. Jakku yleensä aina. Vapaalla harvemmin on neuleen ja farkkujen voittanutta.

    6. Oletko mökki-ihmisiä?
    Yhden viikonlopun verran, en sen pidempään.

    7. Mikä on bravuurisi keittiössä?
    Parmesan-pinaatti-pekoni kana.

    8. Kerro joku muisto lapsuudestasi?
    Muistan silloisen Länsi-Berliinin suurimman tavaratalon KaDeWe:n jättikokoisen leluosaston ja siellä olleet isot pehmopandat.

    9. Mistä aiheista/ asioista haluaisit lukea täällä minun blogissani?
    Mielelläni näkisin kasvosi, mutta muuten en keksi kyllä, tykkään tällaisena.

    10. Mitkä ovat viisi lempparibrändiäsi?
    Laukuissa Longchamp, vaatekaapin täyttävät Esprit ja Tommy Hilfiger, Kosmetiikassa voiton vie Lumenen allergiatestattu linja ja meikeissä Inglotin luomiväreille ei ole voittajaa löytynyt.

    11. Missä olet erityisen lahjakas?
    Meikkaamisessa. Itseni ja muiden. Meikkaan usein itseni lisäksi ystäviäni, etenkin juhliin. En tiedä onko se mikään erityislahja, mutta kivaa se on. Synnynnäisenä lahjana olen saanut kyvyn kokata maistamatta ruokaa sen perusteella miltä se tuoksuu (ja yleensä se on oikein maukasta vaikka kokeilu olisi uusi).

    Hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinulla ja Mapsilla oli sekä yhteiset vahvuudet että sama toive; vilauttelin pärstääni jo omaan makuuni ihan tarpeeksi tässä viime viikolla, ihan jatkuvalla syötöllä en siihen pysty (koska olen siis totaalisen epävalokuvauksellinen ja joutuisin ottamaan vielä 10-kertaisen määrän kuvia löytääkseni edes yhden siedettävän ilmeen niiden joukosta)!

      Poista
  6. 1. 42

    2. Nelisen vuotta

    3. En oikeastaan käytä juuri muita sosiaalisia medioita. Facebookissa käyn harvakseltaan. Olen kuullut irvailua siitä, että olen firman ainoa työntekijä joka ei ole LinkedInissä

    4. Olen töissä vientiteollisuudessa. Jokapaikanhöylä.

    5. Päivän asu riippuu täysin päivän sisällöstä. Peruspäivänä tunika ja kapeat housut, tai mekko. Välillä jakkupuku. Jos on ihan varmasti vaan omalla paikalla nyhjöttämistä niin farkut ja t-paita.

    6. En ole varsinaisesti mökki-ihmisiä. Voin käydä välillä siellä kääntymässä, mutta tuskin haluaisin sitoa itseäni mökin huoltoon.

    7. Olen aika hyvä laittamaan sellaista perusruokaa, mutta mitään varsinaista bravuuria minulla ei ole eikä keittiössäni synny mitään monivaiheisia gourmet-herkkua. Olen käynyt japanilaista keittokoulua, joten ehkä japanilaiset ruuat ovat bravuurini.

    8. Joka vuosi linnanmäellä piti syödä vohveli hillolla ja kermavaahdolla. Aivan joka vuosi se sulava kermavaahtoklöntti lähti liukumaan kuuman vohvelin päällä. Päätepisteenä on ollut ainakin kaverin housut ja isäni kengät.


    9. Mä tykkään noista asupostauksista, mutta myös matkakertomuksista.

    10. En ole mitenkään erityisen merkkitietoinen tai -uskollinen. Mutta olen rakastunut El Naturalistan ronskeihin kenkiin, Alexander McQueenin ohuisiin huiveihin, jos raha ei olisi esteenä käyttäisin Van Cleef & Arpelsin koruja.

    11. En ole erityisen lahjakas missään vaan monella alueella tasainen. Ehkä lahjakkuuteni on se, että saan aina jotenkin asiat lutviutumaan ja kestän painetta ja epäselvää elämää - sekät töissä että kotona :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen itsestäni myös sitä mieltä, että olen tasainen suorittaja kaikessa, mutten missään poikkeuksellinen tähti.

      Ja LinkedIniä kyllä suosittelisin minäkin - siellä ei tarvitse olla päivittäisaktiivi, mutta olisi ihan hyvä pitää profiilinsa ajan tasalla, jos joskus halajaa uusia työhaasteita. *vink vink*

      Poista
  7. Olipa kiva lukea vastauksiasi, kiitos jaksoit vastata haasteeseen.

    VastaaPoista
  8. . Minkä ikäinen olet? (saa vastata vaikka vuosikymmenen tarkkuudella, eihän se nyt niin nuukaa ole)
    NELIKYMPPINEN
    2. Oletko pyörinyt blogimaailmassa (joko lukijana tai bloggaajana) pitkään? MUUTAMAN VUODEN, MINULLA ON MUUTAMA LEMPIBLOGI JOTA SEURAAN JA TÄMÄ ON NIISTÄ YKSI
    3. Mitä muita sosiaalisia medioita käytät? AIKA VÄHÄN KÄYTÄN MUITA, FACEBOOKIA JONKIN VERRAN JA LINKEDiniä
    4. Millä alalla olet töissä? (tähänkin saa vastata ihan niin tarkkaan tai epämääräisesti, kuin tuntuu sopivalta - en halua udella liikoja)
    OLEN NS. LIIKE-ELÄMÄN PALVELUKSESSA:-)
    5. Millainen on tyypillinen päivän asusi TOIMISTOASU: JOKO HOUSUT JA BLEISERI TAI NS. KIRJASTONHOITAJALOOK ELI VILLATAKKI, PUSERO JA HAME
    6. Oletko mökki-ihmisiä? EN OIKEASTAAN. AINA VÄLILLÄ KUN ON HYVÄ KESÄ AJATUS OMASTA MÖKISTÄ KÄY MIELESSÄ, MUTTA MENEE YLEENSÄ NOPEASTI OHI
    7. Mikä on bravuurisi keittiössä? RISOTTO MILANESE
    8. Kerro joku muisto lapsuudestasi? PUTOAN ESTESARJAA HYPÄTESSÄ HEPAN SELÄSTÄ JA NÄEN KUN SE JUOKSEE YLITSENI, EHDIN AJATELLA KUOLEVANI MUTTA HETKEN PÄÄSTÄ HAVAHDUN TÄYSIN TERVEENÄ, SUU TÄYNNÄ HIEKKAA
    9. Mistä aiheista/ asioista haluaisit lukea täällä minun blogissani? (hahaa, sainpas ujututettua yhden itseäni palvelevan kyssärin mukaan!) ELÄMÄSTÄ YLEENSÄ, SINULLA ON NIIN FIKSUJA AJATUKSIA JA KIRJOITAT HAUSKASTI
    10. Mitkä ovat viisi lempparibrändiäsi? TIGER OF SWEDEN, FILIPPA K, MARC JACOBS, ACNE JA LUMENE
    11. Missä olet erityisen lahjakas? MINULLA ON NORSUN MUISTI JA NIIN TARKKA, ETTÄ JOTKUT PITÄVÄT SITÄ JO VÄHÄN PELOTTAVANAKIN:-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sun lapsuudenmuistosi on mun aikuisiän muisto :-) Ja kirjastohoitajalookihan on nyt mitä ajankohtaisin, sitä itsekin yritän replikoida!

      Kiva, että vastasit!

      Poista
  9. 1. Minkä ikäinen olet? Täytin juuri 50.

    2. Oletko pyörinyt blogimaailmassa (joko lukijana tai bloggaajana) pitkään? Pari vuotta, ja vain lukijana.

    3. Mitä muita sosiaalisia medioita käytät? Oikeastaan vain Facebookia.

    4. Millä alalla olet töissä? Rahoitusalalla.

    5. Millainen on tyypillinen päivän asusi? Musta kotelomekko ja joku jakku. Korkokengät aina.

    6. Oletko mökki-ihmisiä? Olen...ja veneihmisiä...ja matkaihmisiä. Aika ei vaan tahdo riittää kaikkeen.

    7. Mikä on bravuurisi keittiössä? Burgundinpata ja pullan leipominen.

    8. Kerro joku muisto lapsuudestasi? Leikkautin hiukseni(ja aivan lyhyiksi) ensimmäisen kerran, kun olin 11, ja jonkun aikaa sen jälkeen niskaani paleli aina :).

    9. Mistä aiheista/ asioista haluaisit lukea täällä minun blogissani? Luen blogiasi juuri siksi, että kerrot minua viihdyttävistä aiheista. Jatka tällä hyvällä linjalla edelleen.

    10. Mitkä ovat viisi lempparibrändiäsi? Michael Kors, Filippa K, Iittala... äh, en ole kovinkaan merkkiorientoitunut.

    11. Missä olet erityisen lahjakas? Kaaoksen hallinnassa, pitämään monta palloa ilmassa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Kesäihminen,
      kiitos vastauksistasi ja hauska tutustua!

      Poista
  10. Vastaan täällä, en nyt jotenkin ehdi/kerkeä/jaksa menää omaan blogiin takaisin ;)

    1. Minkä ikäinen olet? -46
    2. Oletko pyörinyt blogimaailmassa pitkään? -1,5v blogannut, 5 vuotta lukenut
    3. Mitä muita sosiaalisia medioita käytät? -FB ja Linkedin
    4. Millä alalla olet töissä? -energia
    5. Millainen on tyypillinen päivän asusi -yleisimmin musta/tumma siisti toimistomamma
    6. Oletko mökki-ihmisiä? -en tykkää yöpyä, mutta tykkään käydä
    7. Mikä on bravuurisi keittiössä? -pulla ja leipominen yleensäkin
    8. Kerro joku muisto lapsuudestasi? -kesällä mummolassa oli kiva hakea lehmät kaurapellosta kun ne oli karanneet sinne :)
    9. Mistä aiheista/ asioista haluaisit lukea täällä minun blogissani? -jatka samalla tavalla, en nyt osaa eritellä.
    10. Mitkä ovat viisi lempparibrändiäsi? -eipä ole, mutta jos puhutaan itsestään brändin tehneistä ihmisistä, niin mm Richard Branson, Steve Jobs, Seth Godin, Oprah ja Bruce Springsteen
    11. Missä olet erityisen lahjakas? -en missään taitellisessa jutussa, mutta olen kyllä helkkarin hyvä mun työssä. Lahjakas manageerauksessa, tai sitten vaan lahjakas tekemään kovasti töitä.

    VastaaPoista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...