16.9.2013

Vähän rennompaa settiä (päivän asu)


Tämä päivä oli pyhitetty suunnittelulle, exceleille, sähköposteille ja keskusteluille ihan oman porukan kesken. Lue: pukukoodi vapaa. Ja aika vapaaltahan tuo näyttääkin.

Svetari Cos
farkut Gap
huivi Massimo Dutti

Svetari on ihan uusi, ja hihojen pituudesta näkee, ettei sitä ole vielä pesty kertaakaan. Muutoin se lähentelee hyvinkin paljon sitä mielikuvaa täydellisestä harmaasta collegepaidasta, jota olin mielessäni piirrellyt, ja onhan se mukavaa, että löysin sen Cosilta enkä Helmut Newtonilta - taloudellisesta näkökulmasta, siis, ei mulla mitään Helmutia vastaan ole. Kiva mies varmasti.

Loppuviikko ei sitten olekaan yhtä rento tai seesteinen; huomenna lähden suoraan töistä lentokentälle, ja ulkomailla pitää sitten olla vähän uskottavampi asu kuin tuon tämänpäiväinen. Tai mistäs sitä tietää, ehkä suorastaan ilahtuisivat, kun joku ulkomaanjohtaja tulisi kerrankin ilman pönötyksen häivääkään tapaamiseen :-) 

Nyt  täytyy rientää ratsastustunnille ja pakata sen jälkeen vielä matkalaukku - suurin osa "pakkaamisesta" menee itse asiassa asukokonaisuuksien miettimiseen, sillä tavoite on aina matkatavaroiden määrän ja etenkin painon minimointi. Ja lisäksi matkalaukkuun pitää jättää tarpeeksi tilaa "mahdollisia" (hahahaaa, who am I kidding?!) herätostoksia varten. 

Oikein hienoa alkanutta viikkoa, siis, nähdään myöhemmin!

12 kommenttia:

 1. Ihanan rento asu. Hyvää työmatkaa :)

  VastaaPoista
 2. Peukutus asulle, ja mukavaa matkaa.

  VastaaPoista
 3. Tosi kiva yhdistelmä. Harmaa collari etsinnässä. Ostin muistaakseni viime talvena KappAhlilta kivan mallisen ja täydellisen collarin (se oli joku luomumallisto mikä lie) Ekan pesun jälkeen hihat kutistuivat varmaan 10 senttiä :/ Jipii.

  Mukavaa ratsastustuntia ja matkaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hei, se KappAhlin collari olisi sitten varmaan ihan mun kokoa :-D

   Poista
 4. Kivat housut! Like. Hauskaa matkaa.

  VastaaPoista
 5. Mukavannnäköinen asu- housuissa kiva kuvio! Harmaa teeppari taasen täällä hakusessa- collari ehkä talveksi. Asumme Aurinkorannikolla, joten tuo mittari ei heilahda talvellakaan juurikaan alle 15 asteen.

  Löysin blogisi Marjukan mainion 40+- listalta ja liityin samantien lukijaksesi, sinulla on hauska tyyli kirjoittaa :)! Toivotan sinut tervetulleeksi kurkkaamaan minun blogiani!

  Hyvää työmatkaa ja mainioita heräteostoksia ;)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Minna, tervetuloa! Olenkin joskus "eksynyt" lukemaan kivaa blogiasi, joten se on tuttu :-) Tein juuri yhden, mutta varsin ihanan heräteostoksen, siitä lisää kohta.

   Poista
 6. Ihanan rento asu. Tykkään. Harmaa collari on vaarallisen koukuttava, sen käyttöä pitää ihan rajoittaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, uskon - se tuntuu niin helpolta luottovaatteelta, että sen voisi vetää päällensä vaikka joka päivä. Ja nythän sitä voi/saa ihan vapaasti yhdistellä vaikka minkälaisiin alaosiin!

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...