29.9.2013

Inspiroitunut

Olen monta kertaa tuskastellut sitä, että menen aamulla aivan lukkoon, kun pitäisi kiireessä valita vaatteet ja sitten seison siinä vaatekaappien edessä päättämättömänä ja hermostuneena. Vaatteita on kyllä enemmän kuin tarpeeksi, on vain kysymys siitä, etten "paineen alla*" keksi mitään uutta ja päädyn sitten farkut+neule-comboon, vaikka aineksia olisi enempäänkin.

*todellinen First World Problem, jos mikä

Eilen sitten vihdoinkin sain aikaiseksi sen, että sovittelin ja mallailin erilaisia asuja eri talvikenkien kanssa. Joo, tuntui vähän tyhmältä touhulta, ja sen ajan olisi kieltämättä voinut käyttää vaikka pihatöihin, urheiluun tai vapaaehtoistyöhön, mutta olen silti tosi tyytyväinen, että se tuli tehtyä, sillä ensinnäkin löysin pari vähän unholaan jäänytta vaatetta (mm. harmaa kasmirneule ja pari mekkoa) ja lisäksi osaan nyt yhdistellä - taas vähän aikaa - monipuolisemmin niitä vaatteita, jotka mulla on. Eikä ole ihan heti sellaista tunnetta, että multa puuttuu vaikka mitä ja pitäisi olla ostamassa paljon uutta. Paitsi ne edellisen postauksen kengät, niihin pidätän oikeuden. Ja mustat kapeat housut pitäisi myös saada. 

Projektin pitäisi vielä jatkua, sillä kokeilin vain erilaisia hameyhdistelmiä (kahdeksan käyttökelpoista hametta ja lukuisa määrä yläosia tuottaa jo varsin suuren määrän erilaisia asuja...) ja vielä voisin tehdä saman jutun housujen kanssa. Mutta menköön sitten niiden kanssa se neule yläosaksi...

Kuva ei liity postauksen tekstiin millään tavalla.
En ole pitkään aikaan ostanut liljoja; pitäisi ostaa useamminkin,
koska lilja on jotenkin mielestäni varsin arvokkaan oloinen kukka. 14 kommenttia:

 1. Minun pitäisi toteuttaa ihan sama juttu. Kaapit pursuavat vaatetta, mutta yleensä käteen tarttuu juuri se farkut ja neule combo, vaikka mahdollisuuksia olisi vaikka mihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tunnissa saa jo ihmeen paljon aikaan, suosittelen!

   Poista
 2. Pitäisi itsekin toteuttaa tuollainen testaussessio. =)

  Omat haasteensa tuottaa tämä meidän ilmasto - ainakin itse tuppaan valitsemaan kaapista ne farkut ja neuleen juurikin mukavuuden ja lämmön vuoksi töissä kun tuo ilmastointi toimii liiankin hyvin = kylmä. Ja lisäksi vaikka ilma muuttuisi aamun ja illan välillä auringonpaisteesta kaatosateeseen, on tuossa turvavaatetuksessa aina "oikein" pukeutunut.

  Ja ne sun Edelmanin kengät on ihan HUIPPU hienot ! Tykkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on muuten totta, Suomessa on paljon vaikeampi pukeutua järkevästi JA kivasti - yleensä jompikumpi painottuu toista enemmän (etenkin kengät tuottavat mulle suurta päänvaivaa). Ja kiitos, kenkiä on kehuttu ilahduttavan paljon - vielä kun pääsisin käyttämään niitä!

   Poista
 3. Tämä teksti totisesti osui ja upposi! Mulla on juuri männä viikolla ollut käynnissä "joko nyt käyttöön ne vuoden käyttämättöminä ja Suomesta tänne Espanjaan raahatut vaatteet tai sitten adios"- teema. Tosin en nyt kauhean pitkälle teemassa päässyt/ehtinyt, mutta tämä rouva saisi niinikään inspiroitua oman vaatekaapin jo olemassaolevista vaatteista. Lapsetkin tietävät äidin vaatekaappien olevan täynnä vielä hintalappuisia vaatteita ja "taas sä äiti ostat uutta"...Ynh.

  Tsempataan tässä! Mutta yhden neuleen haluaisin sekä kengät ja yksi suurempi jo pidemmän aikaa haaveissa roikkunut laukku :). Ja ehkä pari korua jajaja...

  Ihania liljoja! Mun piti eilen El Cortesta (tai itse asiassa miehen piti) ostaa pari liljan oksaa..No, kasseista kädet lattiaan asti venyneinä porhallettiin ohi...Ensi viikolla haen kyllä kukkia!

  Muksaa sunnuntain jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ja oikeasti mä olen sitä mieltä, että parempi ostaa vähemmän ja sellaista, mistä todella pitää - ongelma on vain se, että mä _todella_ pidän vähän kaikesta :-) No, nyt yritän "pärjätä" noilla nykyvaatteilla vähän aikaa...

   Tuoreet kukat ovat niin ihania, mäkin ostaisin niitä ihan jatkuvasti, jos vain perusruokakaupasta saisi tarpeeksi hyviä (ne surulliset neilikat eivät ole hintansa väärti).

   Poista
 4. Noinhan se juuri menee, että kiireessä kiskaisee kaapista ne tutut ja turvalliset (ja tylsät) vaatteet. Jos olisi jo valmiiksi mietitty asukokonaisuudet niin ehkä helpottaisi. Itse en oikein osaa edellisenä päivänä valita vaatteita, kun fiilis voi olla seuraavana päivänä aivan erilainen ja vaatteet menevät joka tapauksessa vaihtoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, mutta mullapas on nyt vaikka miten monta erilaista asua mietittynä valmiiksi, niin ei edes haittaa, jos fiilis muuttuu edellisestä illasta :-) Olisi vain pitänyt valokuvata ne kaikki eri vaihtoehdot, sillä enhän mä niitä pitkään muista...

   Poista
 5. Minulla ongelma vaatteissa on se, että jemmaan jatkuvasti kaapissa sitä pinoa joka on hyvä sitten kun se kolme kiloa on lähtenyt. Ikinä en siiten aamulla ja kiireessä muista mitkä farkut ovat nyt hyvät ja mitkä kinttanat. Toinen ikiprojekti ovat liian pitkät lahkeet - niitäkin housuja on monet jotka pitäisi lyhentää...

  Aion kyllä itse tehdä ihan saman projektin kuin sinäkin, eli sovitella vaatteita yhteen ja erikseen - kerralla koko vaatekaappi läpi. Ja ne liian pienet viedä kertakaikkiaan suosiolla kellariin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on myös ihan yleinen ongelma, samma här: kaapista löytyy enemmän kuin yksi sellainen ihan-parin-kilon-päästä-mä-jo-mahdun-tähän-vaate...Mutta muutama sopimaton vaate lähti myös kirppiskasaan - hyvä että edes ne!

   Poista
 6. Mulla oli kesällä vähän sama meininki, mutta pitäisi tosiaan kaivella noita syys- ja talvivaatteita paremmin esiin, että tulisi käytettyä.

  Jos olisi joku vaatekaapin oven sisäpuoli (meillä vaatekaapeissa liukuovet), niin olisin jopa voinut ottaa sinne kuvia vaateyhdistelmistä, ehkä ne erilaiset yhdistelmät olisi tulleet paremmin mieleen aamukiireessä tai illalla väsyneenä seuraavan päivän vaatteita esiin ottaessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin tajusin sen kuvaamisasian vasta siinä vaiheessa, kun olin jo lopettelemassa koko operaatiota... jos vielä teen housujen kanssa saman, kuvaan varmasti!

   Poista
 7. Hyvä idea, täytyy toteuttaa itsekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ...paitsi että sulla ei näytä olevan minkäänlaisia ongelmia tämä asian suhteen, koska sulla on aina nerokkaita asuyhdistelmiä!

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...