22.9.2013

Lakkaa ja punaa

Mielestäni on aivan 100% mahdottomuus viettää lentokentällä* yli puoli tuntia ostamatta mitään; kosmetiikan lisäksi ostan yleensä vähintään yhden naistenlehden ja pitkille matkoille pokkarin. Amsterdamin meikkihankintani olivat tämä kovasti kehuttu Diorin geelilakkausta jäljittelevä päällyslakka ja - ylläripylläri - jälleen punainen huulipuna.

*Charles de Gaulle ja JFK ovat poikkeus, siellä ammattishoppailija haluaa välittömästi vetää ranteet auki, sillä ostettavaa tai hypisteltävää ei meinaa löytyä edes kunnon naistenlehtivalikoiman verran


L'Oréalin punassa on vallan ihana koostumus: kosteuttava ja läpikuultava, eli sävy ei näytä huulilla ollenkaan noin räikeältä kirkkaalta. Punan kesto ei tietenkään ole maailmanluokkaa, mutta onneksi se kuluu aika tasaisesti pois, eli sitä ei tarvitse olla ihan maanisesti kyttäämässä ja lisäilemässä. Eilen uskaltauduin noin rohkeasti punatuin huulin kauppakeskukseen asioimaan ja osasin olla aika lungisti (en siis hätkähtänyt omaa peilikuvaani ihan joka kerta).

Illalla lakkasin vielä kynnet ja - odotettuani kärsivällisesti, että lakka oli varmasti kuivunut, sillä siitä varoiteltiin netin arvostelupalstoilla - sutaisin päälle tuon Gel Coatin. Tässä lopputulos, joka on oikein siisti ja kovin kiiltävä. Aika näyttäköön, miten tuo sitten parantaa manikyyrin kestoa: itse olisin tyytyväinen jo neljän päivän kestoon, sillä pahimillaan lakkaukseni kestävät vain kaksi päivää alus- ja päällyslakoista huolimatta (esim. juuri viimeksi Chanelin lakkaus kesti oikeastaan vain vuorokauden siistinä). Ja minä kun en tunnetusti kotitöillä kynsiäni rasita...


Olen muuten aivan myöhäisherännäinen kynsiasioiden suhteen: taisin innostua käyttämään jotakin muuta kuin väritöntä lakkaa vasta joskus blogin perustamisen aikoihin, eli pari vuotta sitten. Ratkaiseva käänne oli pikakuivattajan "löytäminen", sillä olen niin armoton tumpelo, että sitä ennen onnistuin aina sohaisemaan vastalakatut kynteni johonkin ja siis pilaamaan sitä myöten koko manikyyrin. Jos minulta kysytään, luokittelisin pikakuivattajan yhdeksi modernin maailman merkittävimmästä keksinnöistä!  Nyt tuo lakkapullojen määrä alkaa olemaan sen ansiosta jo varsin mittava, mutta onneksi ne eivät vie kovin paljon tilaa :-)

On ilo saada taas toivottaa uudet lukijat tervetulleeksi, mukavaa, että jengi kasvaa! Ja ihan kaikille aurinkoista ja leppoisaa sunnuntaita; otetaan nyt ihan iisisisti ennen huomista arkihulinaa!

21 kommenttia:

  1. Totta! Lentokentiltä ei tosiaankaan selviä ilman jonkinasteista shoppailua, paitsi just noilta kentiltä jotka mainitsit ja listaan voi vielä lisätä Miamin ja LAXin kentät, ei todellakaan mitään ostettavaa!
    Tota geelilakkaa pitääkin kokeilla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voin palata lakka-asiaan viiden päivän kuluttua, älä tee vielä mitään hätiköityä!

      Poista
  2. Tuo CDG, ei todellakaan mitään shopattavaa :( Sen takia tänä kesänä lennettiin ensin Pariisiin ja sitten Lontoosta Helsinkiin.

    Pikakuivattaja, paras keksinö mitä kynsilakkoihin tulee! Mulla on aina kanssa lakat rutussa. Nyt mulla on geelit kynsissä, kun tyttären oli pakko harjoitella niiden tekemistä. Opiskelee siis kosmetologiksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooh, aika kiva luontaisetu! Mun pojasta ei varmaan haluta kosmetologiksi, joten ei taida kannattaa painostaa sille tielle :-)

      Poista
  3. Testing... Nyt jos toimii, niin olen itsestäni aika pirun ylpeä! Ihan itse fiksailin jotain säätöjä :-D

    Elikkäs, ihan totta - jenkkien lentokentillä ei ole yhtään mitään tekemistä tai shopattavaa. Ehkä niiden ei tarvitse, kun siellä "maissa" on ihan tarpeeksi shoppausvaihtoehtoja :-D

    Ja nuo pikakuivattajat ovat ihan must! Tuota geelipäällystä haluan minäkin kokeilla, kerro sitten kokemuksia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. You done it, hyvin näkyy!
      Se on totta, että Jenkeissä on varsin yltäkylläistä "maissa" -mutta sitä suurempi shokki onkin sitten pistää kaikki kerrasta poikki, kun siirtyy lentokentälle (lentokoneiden tax-free on myös ihan yhtä tyhjän kanssa...).

      Poista
  4. Eihän niiltä kentiltä pääse pois ilman ostoksia! Laiva on myös tosi vaarallinen paikka...siellä vielä usein tulee mentyä taxfreehen muutaman viinilasillisen jälkeen ja senhän tietää, että silloin ei olla köyhiä eikä kipeitä, kun päästään kosmetiikkakauppaan ;)

    Minuakin kiinnostaa tuo geelilakka!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ...joo, laiva on kaikista pahin ostosloukku - etenkin kun sitä aikaa on ihan tuntikaupalla (mä kyllä hömpsin cavaa lentokentälläkin aika usein). Ja vielä kun laivalle mennään ihan tarkoitushakuisesti shoppailemaan - kai siis muutkin kuin minä?!

      Poista
  5. Nice! Mitä muuten maksoi tuo kiinnostava Diorin gel coat?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taisi olla n. 25 euroa, ei ole kuittia valitettavasti enää tallella.

      Poista
    2. Kuitin mukaan maksoikin 18,40€!

      Poista
  6. Tuollainen pikakuivattaja multa oikeasti vielä puuttuu. Pakkohan sellainen on saada. Tänäänkin on kulunut aikaa vaikka kuinka kauan kynsilakkaa kuivattaessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis EHDOTTOMASTI sun on hankittava sellainen, on joka euron arvoinen! Mulla on ollut Sally Hansenin, Opin ja Revlonin kuivattajat, ja kaikkia voin suositella.

      Poista
  7. Diorin lakat on ainakin mun käytössä parhaiten kestävät mitä on! Tälläkin hetkellä diorin lakka ollut jo viikon kynsissä ja vasta nyt alkaa hienostuneesti lohkeamaan kahdesta kynnestä. Tuota gel coatia en olekaan vielä koittanut, pitänee ottaa se seuraavaksi hankitalistalle

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy kokeilla muitakin, kiitos vinkistä. Mulla on muistaakseni ollut vain sellainen lentokentillä myytävä kolmen minipullon French Manicure -setti, joka on kyllä ollut ihan laadukas.

      Poista
  8. Hekku, tehtävä täytetty! :)

    http://shoptravelfood.blogspot.hu/2013/09/welcome-to-my-home.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo, todellakin - vitsit miten upea ja persoonallinen koti teillä on!

      Poista
  9. Mielenkiintoinen tuote. Sulla on kauniit kynnet!
    EvaK

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, _kukaan_ ei ole koskaan sanonut noin aikaisemmin!

      Poista
  10. Mäkin haluan tuommoisen pikakuivattajan!

    VastaaPoista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...