27.9.2013

Oh, bless!

Siivosin eilisillan, jotta koti olisi valmis siivoajia varten - kuulostaa hullulta, mutta kyllä aika monta tavaraa, kenkäparia ja astiaa saa nostaa kaappeihin/kenkähyllyyn/tiskikoneeseen, jotta pinnat olisivat tyhjinä ja pyyhittävissä. Sitten kun tulee kotiin ja näky on tämä, ei harmita yhtään :-)

Kuvantäydeltä puhtautta
Nukuin perjantai-illan kunniaksi puolentoista tunnin päikkärit ja - yritettyäni heräämisen jälkeen nousta sängystä about tunnin verran, koska olin niin mummona - olen nyt virtaa täynnä! Kävin koiran kanssa kävelemässä puolen tunnin lenkin ja oikein harmitti, etten voinut jäädä toiseksi mokomaksi. Olemme kuitenkin pojan kanssa kahden, eikä tunnu oikealta jättää häntä yksin kotiin näin iltamyöhään, vaikka teoriassa hän tietysti pärjääkin vallan mainiosti.

Sillä aikaa kun minä nukuin, oli poika toisen kaverinsa kanssa kyläilemässä samanluokkalaisen tytön luona. Yritin kovasti kysellä, mitä he tekivät siellä, mutten oikein saanut mitään irti, paitsi että olivat kokeilleet tytön mansikantuoksuista käsirasvaa :-) En siis epäile yhtään mitään, älkää käsittäkö väärin, mutta jotenkin tuntuu, että sitä voi kuitenkin olla vähän eri dynamiikka, kun ei voikaan puhua ihan pelkkiä poikien pelijuttuja.

Viime viikolla teimme myös sellaisen kompromissin, että koska en halunnut vielä antaa pojan alkaa käyttämään dödöä (jota hän siis 10-vuotiaana ei vielä tarvitse, mutta kovasti haluaisi), pyysin hänelle Kicksistä miestentuoksujen testereitä ja niitä on käytetty tarkkaan suunnitellun rotaation mukaan nyt joka päivä tällä viikolla :-) Kiitos muuten sille Kicksin myyjälle, joka etsi pojalle peräti kolme erilaista tuoksua ja vielä sellaisia vähän miedomman sorttisia! Oma äiti kelpaa vielä maku- tai siis hajutuomariksi, ja jouduinkin tosi tarkkaan nuuhkuttelemaan ja arvioimaan, millä tuoksulla olisi hyvä aloittaa viikko ja mikä taas olisi sopivin kuvistunnille. Söpöä!

Nyt yritän houkutella hyväntuoksuisen pojun sohvalle viereeni hetkeksi, moikka!

8 kommenttia:

 1. Teillä on niin kaunis olohuone! Voi, kaiholla muistelen niitä aikoja, kun siivoaja kävi säännöllisesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Siivoaja on yksi niistä arjen ylellisyyksistä/ välttämättömyyksistä, joista en hevillä luovu - ennemmin jättäisin vaikka parit kengät ostamatta, ja se on paljon se!

   Poista
 2. Kaunis olohuone. Meillä tyttö 11,5 ja meni syksyllä 5. luokalle ja kyllä huomasi syksyllä, että alkaa vaatteet kiinnostamaan ja yksi päivä suihkutti Hollisterin vartalotuoksua, kun lähti kouluun. Itsekin tykkään niistä tuoksuista, aika makeita, mutta silti kevyitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ne kasvavat, suloista ja haikeaa :-)

   Poista
 3. Itse ratkaisin pojan (8v) halun ostaa partavettä(!) tai miesten tuoksua sillä, että ostimme saman sarjan suihkushampoon (2in1). Tuoksuu, mutta mukavan miedosti verrattuna varsinaisiin tuoksuihin. Mutta kun pikkuinen haluaa niin olla "mies" - James Bond on idoli, vaikkei tietenkään ole leffoja vielä katsonut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vai että James Bond :-) Suihkusaippua olisi myös ollut hyvä vaihtoehto, mutta kun tuolla suihkukaapissa on vielä kesken sellainen jättimäinen Angry Birds -puteli...

   Poista
 4. :D just niin enne siivoojia pitää hieman siistiä. Meillä pikkumies laittelee kovasti hiuksiaan, pitää olla tiettyä vahaa ja sit sitä suditaa. Pyöräilykypärä pitää asetella tarkkaan ettei kampaus kärsi ( onko miehil kampaus?)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaha tai geeli eivät ole vielä pojalla käytössä, mutta oikeaoppinen hipsterikampaus käydään kyllä hakemassa Punavuoressa asti - tosin se olin alunperin mun ideani, ei hänen.

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...