26.1.2013

Mustavalkoista hunajakennoviritelmää

Neule Banana Republic
housut Lindex
koru French Connection
nilkkurit Billi Bi
Tässä se nyt on, se uusi neuleeni, joka tuli päivässä Banana Republicilta. Lämmin ja hauska, ainakin omasta mielestäni :-) Ja vähän uutta ja erilaista normityyliini verrattuna.

Kävin tänään (jes!) juoksuhölkkälenkillä ja voi hitsit, mitä tuskaa se olikaan! Askel oli painava ja hidas, ja koirakin oli unohtanut, miten juostaan vetämättä, joten sitäkin sai komentaa koko ajan. Ylämäet kävelin suosiolla (hahahaa, ikään kuin olisin edes pystynyt juoksemaan niitä!). No, siitä se taas toivottavasti lähtee, ja nyt on tietysti aivan voittajafiilis; hyvä minä!

Siivosimme myös kotia taas asuttavampaan kuntoon, siitä tulee kyllä aina hyvä ja reipas fiilis (vaikka inhoankin siivoamista). Sitä sivuten: missä ihmeessä te säilytätte kaikkia urheiluvarusteita?! Meitä on vain kolme, ja silti joka paikasta tursuaa erilaista kypärää, suojaa ja kenkää - ja miksi muuten joka lajia varten pitää olla oma kypäränsä? Meidän lajeista laskettelu, ratsastus, fillarointi, luistelu ja skeittaus ovat kaikki tuoneet yhden tai useamman kypärän lisää valikoimiin - ja ne vasta hankalia säilöttäviä ovatkin (joku niistä tippuu aina mun päälle, kun avaan hallin liukuovia...)!

Lapsen luistimet ovat nyt käytössä päivittäin (mikä on sinällään aivan mahtava juttu), joten niitä ei voi edes siivota mihinkään kauas pois. Säilytän niitä siis isossa urheilukassissa keskellä eteistä, nice. Ja useimmiten ne eivät edes ole siinä kassissa, vaan hujan hajan eteisen matolla...

No, aika pienet on mun murheet, kun en tuon suurempaa valittamisen aihetta löydä! (Ihmiskauppa-asia kummittelee vieläkin mielessäni, ja pisti taas asioita ainakin hetkellisesti perspektiiviin.)

Nyt vahaan tukkani kyläilukuntoon ja sutaisen vähän meikkiä naamaan, sillä olemme lähdössä kavereille syömään ja istumaan iltaa. Seuramme tuntien menee myöhään, joten ehkä nähdään huomenna iltapäivällä :-) Hauskaa lauantaita kaikille!

12 kommenttia:

  1. MInä taas täällä :) Toosi style kokonaisuus ja mustavalkoinen näyttää aina hyvälle etenkin tuo kennokokonaisuus :)

    VastaaPoista
  2. Tykkään kovasti tuosta neuleestasi! Koko asu on style, kuten Anna tuossa yllä totesikin. Banana Republic onkin uusi tuttavuus minulle, tai olen kuullut merkistä joskus, mutten ole ikinä käynyt nettisivuilla.

    Voit varmaan arvata, että meidän taloudessa pursuaa kaikkea varustetta ja kenkää joka paikassa, varsinkin näin talvella. Onneksi on tuo kodari ja kaappitilaa on hankittu pikkuhiljaa aina vaan lisää...

    Hauskaa iltaa teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Banana Republic on Gapin isosisko, hitusen asiallisempi, mutta edelleen hyvän hintainen. Gapin sivuilta pääsee BR:n sivuille suoraan, ja molempia merkkejä toi yhdistellä samaan tilaukseen (yhdet postimaksut, nekin vain 4€). Hyvää perusvaatetta, siis, mutta ei yleensä mitään erityisen sykähdyttävää.

      Ja joo, voin kuvitella, minkälainen määrä urheilurompetta teillä on, huh!

      Poista
  3. Uskomaton kyllä tuo toimitusnopeus! Ja pusero on tosi kiva!

    Mä olen niin uskomattoman löysä(piip), en vaan muka ehdi missään välissä urheilemaan eikä kyllä ole mitään isompaa kipinääkään syntynyt. Yleensä mullakin herää tammikuussa joku lyhyt sporttispurtti, mutta nyt senkin jäi tulematta.

    Ja noista urheilukamoista. Ihan sama ongelma meilläkin! Meillä on kaikkien kolmen skimbakamat vierashuoneessa kypäröineen ja toppavaatteineen... Eikä todellakaan ole mitään hyvää säilytyspaikkaa. Ulkovarastoon en viitsi viedä suoraan laskettelun jälkeen, kun halutaan kuivata ne ensin. Joten siellä kaiken tukkeena ne sitten majailee laskettelujen välissäkin. Huoh.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin on ihmeellisiä vaikeuksia löytää aikaa urheiluun - ihmettelin tätä viime viikolla, kun makasin sohvalla pitkän tovin :-O Ratsastaa voisin vaikka joka päivä, mutta juuri postissa tullut 800€ kausimaksu (joka kattaa yhden viikkotunnin) on pieni este sille idealle...

      Naapurikämpässä asuu perhe, jolla on kaksi jääkiekkoa pelaavaa poikaa ja heidän alakerran sauna/kylpyhuoneensa on nykyään pelkkä varustevarasto (ja haisee aikamoiselle) - siihen ei sentään ole tarvinnut meillä mennä. Ainakaan vielä, nythän tuo juniori on superinnostunut lajista, joten katsellaan...

      Poista
  4. Kiva pusero. Ihan mun maun mukainen - tykkään musta-valkoisista yhdistelmistä!
    Ja mä en usko, että tuohon urheilurompan säilyttämiseen on niin isoa huushollia keksittykään, että se sen ratkaisisi;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että pusero on muidenkin mielestä kiva, eikä vain mun hetkellinen hurahdus (joka löytyy käyttämättömänä kaapin pohjalta vuoden päästä...)!

      Mä haaveilen jo oman talon rakentamisesta, sinne saisi _valtavan_ kodinhoitohuoneen pesupaikalla (koiran tassut) ja jättimäisillä kaapistoilla (urheilukamat). Tähän asti olen aina vannonut, että me emme koskaan rakennuta taloa, mutta ehkä pitäisi ottaa harkintaan!

      Poista
  5. Meillä on ihan korvamerkityt kaapit urheiluvaatteille. Lisäksi eteiseen on erikseen naulakot ja muut systeemit urheilukamoille. Poikien mailat ja pallot ja muut sälät säilytetään miestenhuoneessa (= pikkuvessassa) :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noinhan sen _pitäisi_ olla, huoh...
      nim. kompasteli luistimiin aamuhämärissä

      Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...